HIEMT RF Alakformálás

Az alakformálás új generációja

A HIEMT RF egy olyan testformáló eljárás, amely elektromágneses energiával, izomösszehúzódások kiváltásával egyszerre végez intenzív zsírégetést és izomépítést.

Feszesíti, tonizálja, erősíti a has és a fenék nagy izomcsoportjait, valamint a kisebb testfelületeket a felkarokat, a combokat és a vádlikat, ezáltal pedig csökkenti a kezelt testrészek kerületét.

INTENZÍV ZSÍRÉGETÉS ÉS IZOMÉPÍTÉS

20 000 IZOMÖSSZEHÚZÓDÁS

30 PERC ALATT

A 4 kezelőfejnek köszönhetően 2 testrész is kezelhető egyszerre, mindössze 30 perc alatt.

Nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses energiát (7 TESLA) használva a HIEMT készülék impulzusokat juttat az izomszövetbe, és szupramaximális összehúzódásokat hoz létre , mindezt hagyományos testmozgással nem lehet megvalósítani. Egy 30 perces kezelés alatt csaknem 20 000 izomösszehúzódás történik, aminek hatására a kezelt területen található izomzat megnő és megerősödik.

A nagy erejű elektromágneses stimuláció hatására 100%-os izommunka megy végbe (csak viszonyításképp, egy erős súlyzós edzéssel az izmokat max 20-30%-ban tudjuk terhelni).

Előnyei

 • Beépített rádiófrekvenciájának köszönhetően feszesíti a bőrt és elősegíti a zsírégetést
 • Nem műtéti beavatkozás, ezért nem igényel érzéstelenítést, a kezelést követően pedig nem kell gyógyulási időszakkal számolni.
 • A HIEMT RF elsősorban az izmokat tonizálja, tehát ideális választás lehet azok számára is, akiknek nincs sok zsírfeleslegük, viszont kidolgozottabb és erősebb izomzatra vágynak.
 • Mindössze négy alkalom után látható eredményeket lehet elérni. A kezeléssorozat résztvevői az izomtónus látványos növekedését tapasztalták, néhányan pedig az erőnlétük növekedéséről is beszámoltak.
 • Gyorsabb anyagcsere.
 • A HIEMT RF a világ első hivatalosan FDA által is elismert FENÉKEMELŐ eljárása.

Alkalmazási területek

 • kar, vállak
 • has, csípő
 • fenék, hát
 • comb, vádli
 • intim

A HIEMT KEZELÉS UTÁN 16%-KAL TÖBB IZOM ÉS 19%-KAL KEVESEBB ZSÍR TALÁLHATÓ A KEZELT FELÜLETEN.

HIEMT RF Alakformálás - Beauty Shape

A kívánt eredmény elérése érdekében 6 kezelésre van szükség, az egyes alkalmak között pedig 2-5 napos pihenőidőszakokat ajánlott beiktatni.

A látványosabb eredmény érdekében érdemes 5D Lipolézerrel és Infraterápiás hullámmasszázzsal kiegészíteni a kezelést.

Férfiaknak és Nőknek egyaránt tökéletes kezelés az utolsó centik ledolgozására és a test tónusosabbá tételére.

A kezelés eredményességét a spanyol gyártmányú PBSerum testkezelő koktéljaival növelheted. Az orvosi tisztaságú enzim alapú szérumok közül bőrproblémáktól függően választhatod ki a megfelelő hatóanyagkombinációt, mely a kezelés alatt testtekercselve, a hő által fejti ki hatását, így növelve a kezelés eredményességét.

HIEMT RF Alakformálás - Beauty Shape
Beauty Shape

Magyar Vivien

2800 Tatabánya
Vértanúk tere 8/D
Kérdésed van?

Írj nekem