Rólam

Bemutatkozás

Magyar Vivien vagyok, kozmetikus.

Sikereimet tökéletességre való törekvéssel, és a nyitottságommal értem el. Szakmai tudásomat folyamatosan fejlesztem, hiszen vendégeim mindig kíváncsiak a legújabb szolgáltatásokra, ezzel is igyekszem kitűnni versenytársaim közül. A kozmetikus képzés elvégzése után különböző tanfolyamokra és továbbképzésekre jártam, hogy az álmom egyszer valóra válhasson.

2017-ben lehetőségem nyílt egy londoni szépségszalon palettáját kozmetikával bővíteni. Kint létem megerősített, hogy a fejlődés és minőség a kulcsa az elégedett vendégeknek. Új lehetőségek reményében Budapestre költöztem, ahol vállalkozásomat tovább bővítettem. Örömömre szolgált, hogy ide is vissza jártak hozzám az elégedett londoni vendégeim.

Család alapítás miatt Tatabányára költöztem, ahol lehetőségem nyílt még több vendég igényt kiszolgálni. A saját tapasztalataim alapján már tudom, mire van szüksége egy nőnek, anyának. Magas színvonalú, csúcstechnológiás elektrokozmetikai gépekkel, luxus kozmetikumokkal rendeztem be új szalonomat, ahol a kezelések eredményesek, látványosak, gyorsak és minden korosztályt kiszolgálnak. A vendégeim maximális odafigyelést és törődést kapnak minden kezelés mellé, mindezt profi szakmai háttérrel.

Szeretettel várlak szépülni, kikapcsolódni és regenerálódni!

Gyere el ingyenes konzultációra, ahol minden esetben a Neked legmegfelelőbb, személyre szabott kezelést vagy kezeléscsomagot állítom össze!

Jelentkezz be online: beautyshape.salonic.hu

A legfrissebb tartalmakért és akciókért kövess Facebookon, Instagramon, TikTokon

Magyar Vivien - Beauty Shape
Beauty Shape

Magyar Vivien

2800 Tatabánya
Vértanúk tere 8/D
Kérdésed van?

Írj nekem