HyaluronPen ajakfeltöltés

Splendid HyaluronPen

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az eredeti Splendid® FillAIR hyaluron pen sűrített levegő segítségével, előre meghatározott mennyiségű hyaluronsavat képes bejuttatni a bőrbe. A tűs eljárásokkal ellentétben ennél az eljárásnál a hyaluronsav egyenletesebben szétoszlatható a bőr rétegei között. A beavatkozás után, a kezelt területtől függően akár már egy napon belül nem látható külsérelmi nyom, viszont az eredmény azonnal észrevehető.

A HYALURONSAVRÓL

A hyaluronsav a bőr és a kötőszövet alap építő eleme, neki köszönhető a bőr hidratáltsága és az arc kontúrjának megtartása. Szervezetünk hyaluronsav tartalma a kor előrehaladtával csökken.

Az eredeti Splendid® FillAIR hyaluron pen segítségével bejuttatott speciális hyaluronsav nagy mennyiségű vizet képes megkötni, így tölti fel az ajkakat, a mély ráncokat és hidratálttá teszi a bőrt. A kezelés egyaránt alkalmas a ráncok feltöltésére és az ajkak volumen növelésére.

A kezelés eredményének tartóssága több tényezőtől is függ, többek közt a vendég életvitelétől és a hyaluronsav típusától. A gyártó által meghatározott tartósság 12-18 hónap

Splendid FillAir Hyaluronsavas tű és fájdalom nélküli ajak- és ráncfeltöltés Kiváló minőségű e.p.t.q. CE tanusítvánnyal rendelkezőhyaluronsav (kettős keresztkötés, nátrium-hialuronát 24 mg/ml)

A beavatkozásnak pár napon belül nyoma sincs, viszont az eredmény azonnal látható! Ránctalan, fiatalos bőr, természetesen telt ajkak már rögtön a kezelés után. Gyors és fájdalommentes, ám hatékony is, hisz akár több hónapon keresztül látható lesz az elért eredmény.

A lézersugár nem károsítja sem a körömlemezt, sem a környező szöveteket. Egyes gombákat bennük elnyelődve direkt módon pusztít el, míg más típusúakat a köröm hőmérsékletének megemelésével, indirekt módon. A 15-20 percig tartó kezelést 3-4 alkalommal kell megismételni, a kezelések között 1 hét szünetet hagyva. Az esetek többségében 3-4 hónap múlva egészségessé válik a köröm, de egyéntől függően előfordulhat, hogy a kúrát még egyszer meg kell ismételni.

HyaluronPen ajakfeltöltés - Beauty Shape HyaluronPen ajakfeltöltés - Beauty Shape
Beauty Shape

Magyar Vivien

2800 Tatabánya
Vértanúk tere 8/D
Kérdésed van?

Írj nekem