Carbon Peeling

A Carbon Peeling-bőrrejuvenációs kezelés eredetileg a 2000-es évek elején Koreából indult és azóta rendkívül népszerű és keresett lett a világ minden táján.

A Q-kapcsolt Nd:Yag Lézeres készülékkel végzett carbon peeling, egy hatékony, nem invazív és fájdalommentes lézeres kezelés, amely kiválóan alkalmas a kisebb bőrhibák kezelésére, bőr textúrájának javítására és pórus méret csökkentésére, kollagén termelés javítására és a bőr újra ragyogóvá tételére.Alkalmas ezen kívül aknés bőr kezelésére is!

A Q-kapcsolású Nd:Yag Lézer gép rövid, nagy intenzitású fényimpulzusokat hoz létre, a hő megöli az aknét okozó baktériumokat, így javul a gyulladt, pattanásos bőr állapota.

A kezelés során a megtisztított bőrre finom szemcséjű szénport helyezünk, amely rövid idő alatt behatol a pórusokba. A speciális bőrrejuvenációs fejjel végzett kezelés során a lézerfényt a szén fekete részecskéi elnyelik, és ezek a pórusokban felgyülemlett olajjal és a bőr felszínén elhelyezkedő elhalt hámsejtekkel együtt ‘kirobbannak’ a pórusokból, kitisztítva azokat.

Bőrproblémától függően 4-6 alkalmas kúra ajánlott 2 hetes szünetekkel, mely után havi egy fenntartó kezelést be lehet iktatni a bőr frissességének és tisztaságának fenntartása érdekében. A kezelés nem igényel különösebb utóápolást, fényvédő használata napi szinten javasolt és a direkt napozás, szoláriumozás, a kezelést követő 1 hónapig kerülendő.

A kezelés eredményességét a spanyol gyártmányú PBSerum arckezelő koktéljaival növelheted. Az orvosi tisztaságú enzim alapú szérumok közül bőrproblémáktól függően választhatod ki a megfelelő hatóanyagkombinációt, mely a kezelés követően bemasszírozva a hő által fejti ki hatását, így növelve a kezelés eredményességét.

Carbon Peeling - Beauty Shape
Beauty Shape

Magyar Vivien

2800 Tatabánya
Vértanúk tere 8/D
Kérdésed van?

Írj nekem