Intimpad

Az elektromágneses intimpad olyan problémákra nyújt megoldást, melyekre korábban nem volt ilyen egyszerű, kényelmes, gyors és fájdalommentes megoldás. A korral és szüléssel romlik az intim részek vérkeringése, az izmok meglazulnak, inkontinencia és egyéb problémák lépnek fel, a szexuális élet romlik.

A HIEMT RF készülékhez csatlakoztatható intimpad az elektromágneses mező segítségével aktiválja a medence izmait és pontosan megcélozza a fenék izomzatát. A kezelés során az energia eljut a mélyen fekvő izmokhoz és a medence területét stimulálja, alkalmanként közel 10-12 000 izomösszehúzódást eredményezve.

A pad kialakításának köszönhetően a lábak természetes pozícióban helyezkednek el a kezelés alatt, a középen lévő megemelt terület illeszkedik a medencefenékhez, megtámasztja azt.

Egy kezelés 20 000 Kegel gyakorlatnak felel meg. A kutatási eredmények alapján egy kúra után 95%-os javulás érhető el a vendégek életminőségét tekintve.

Használata ajánlott medencefenék izomzatának erősítésére, inkontinencia megelőzésére és megszűntetésére, szexuális élet javítására, szülés utáni regenerációra és a záróizmok működésének fokozására.

Intimpad - Beauty Shape

Előnyei

  • sikeresen javítható a terhesség és a szülés során meglazult és szétnyílt medence izmok állapota
  • inkontinencia megelőzésére és megszüntetésére
  • bizonyítottan jobb szexuális élet- a kezelés hatására intenzívebb orgazmus elérése
  • a kezelés minden esetben ruhában történik és nem vesz igénybe 30 percnél hosszabb időt
  • nincs semmilyen mellékhatása
  • nincs szükség semmilyen beavatkozásra, érzéstelenítésre

A kezelés folyamata

A kezelés során a medencefenék izomzatának mélyre hatoló, célzott elektromágneses stimulációja történik, mely az izomzat beidegzésének visszaállítását célozza. A medencefenék izomzatának több ezer szupramaximális – vagyis a normál módon, pl. intim-tornával elérhetőnél nagyságrendekkel intenzívebb – stimulációja történik.

Az optimális eredmény érdekében 6-8 alkalmas kezelést szükséges végig csinálni, amely heti 2-3 x 30 percet tartalmaz. A kezelés után úgy érezheti magát a vendég mintha egy intenzív edzésen vett volna részt, azonban fontos kihangsúlyozni, hogy nem okoz izomlázat, így bármikor beépíthetőek a kezelések a napirendbe.

Intimpad - Beauty Shape
Beauty Shape

Magyar Vivien

2800 Tatabánya
Vértanúk tere 8/D
Kérdésed van?

Írj nekem