INSKIN biokémiai tetoválás eltávolítás

Az INSKIN biokémiai eltávolítás bőrrokon, kíméletes összetevőjű készítményekkel történik. A készítményekben található aktív összetevők interakciója rendkívül csekély, mivel a természetben is megtalálhatóak, így az eljárás biokémiai szempontból kockázatmentes. Ismétlésszáma a kívánt eredmény eléréséig 1-10 alkalom. Egy kezelés után a pigment árnyalata 15-20%-ot veszít színéből és telítettségéből. A lézer számára nehezen kiszedhető vas-oxid tartalmú pigmenteket is kiválóan kiszedi a bőrből.

Ez az első saját fejlesztésű biokémiai eltávolítóval történő tetoválás eltávolító kezelés hazánkban. Az INSKIN dupla hatásmechanizmussal támad a pigmentekkel szemben.

Első lépés, hogy a sejt közötti állományt egy lúgos ozmózis hatással mozgatjuk meg, majd a második fázisban a pigmenttörmelékek aktív transzportját végezzük, azaz elvezetjük a sejtek közötti megnövekedett térben. Minden pigment típusra hatást tudunk gyakorolni az összetett rendszer által. A kezelés biztonságos, nem jár hosszú sebgyógyulással. Az INSKIN összetétele kímélő, ugyanakkor hatékony pigmenteltávolító kezelést tesz lehetővé.

A kezelést bármely bőrtípusra és bármely pigmentszínre és típusra bátran ajánljuk.
A kezelések közötti regenerációs időszak: 3-4 hét.

A kezelési alkalmak száma több dologtól is függ:

  • a bevitt pigment fajtájától
  • a tetoválások számától
  • a tetoválás mélységétől
  • a tetoválás színétől
Tetoválás eltávolítás - Beauty Shape
Beauty Shape

Magyar Vivien

2800 Tatabánya
Vértanúk tere 8/D
Kérdésed van?

Írj nekem